Політика конфіденційності та умови використання

Київ, оновлення - листопад 2021 р.

Будь ласка, уважно прочитайте політику до отримання вами доступу до платформи Sensostudy.com.ua («Платформа») або використання Платформи, оскільки політика містить важливу інформацію про використання ваших персональних даних.

Ваш доступ до платформи та її використання означають вашу згоду з умовами обробки ваших персональних даних. Користуючись платформою або звертаючись до Платформи, ви погоджуєтесь з цією політикою.

Якщо ви не погоджуєтесь з політикою або не надаєте згоди на обробку персональних даних, ви не можете отримати доступ до Платформи або використовувати Платформу.

Політика конфіденційності

Ця Політика конфіденційності описує нашу політику та процедури збору, використання та розкриття вашої інформації при використанні вами Платформи, а також розповідає вам про ваші права на конфіденційність та про те, як закон захищає вас.

Ми використовуємо ваші особисті дані для надання та покращення Платформи. Використовуючи Платформу, Ви погоджуєтесь на збирання та використання інформації відповідно до цієї Політики конфіденційності.

Політика розроблена відповідно до положень Конституції України (ст. 32), Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року, Наказу Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини №1 / 02-14 від 08 січня 2014 року "Про затвердження документів в сфері захисту персональних даних " і Регламенту №2016 / 679 Європейського парламенту і Ради Європейського Союзу «про захист фізичних осіб при обробці персональних даних і про вільний обіг таких даних, а також про скасування Директиви 95/46 / ЄС» (Загальний Регламент про захист персональних даних).

Ми цінуємо вашу безпеку та недоторканність особистої інформації і старанно працюємо над тим, щоб отримувати якнайменше ваших персональних даних (як визначено нижче).

Тим не менш, будь-яка компанія, що надає послуги в мережі інтернет, буде неминуче збирати інформацію про тих, з ким взаємодіє і хто користується її послугами в процесі нашої звичайної господарської діяльності.

При використанні вами Платформи та для цілей надання вам Послуг ви також надаєте ТОВ «Рісерч.Юей» свою згоду на обробку ваших Персональних даних, у тому числі шляхом транскордонної передачі, передачі сторонніми постачальниками та афілійованим з ТОВ «Рісерч.Юей» особам.

Користувач залишаючи заявку на інтернет-сайті https://sensostudy.com.ua, приймає цю згоду на обробку персональних даних (далі – згоду). Діючи вільно, власною волею та у власних інтересах, а також підтверджуючи свою дієздатність, Користувач дає свою згоду ТОВ "Рісерч.Юей", яке розташоване за адресою: 03150, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 114, на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Ця Згода надається на обробку персональних даних як без використання засобів автоматизації, так і з їх використанням.
  2. Згода надається на обробку наступних моїх персональних даних: 
    Персональні дані, що не є спеціальними чи біометричними: номери контактних телефонів; адреси електронної пошти; місце роботи та посада; дані користувача (відомості про місцезнаходження; тип і версія ОС; тип і версія браузера; тип пристрою і розподільна здатність його екрану; джерело звідки прийшов на сайт користувач; з якого сайту або за якою рекламою; мова ОС і браузера; які сторінки відкриває і на які кнопки натискає користувач, ip-адреса.

3. Персональні дані не є загальнодоступними.

4. Ціль обробки персональних даних: обробка вхідних запитів фізичних осіб з метою консультування; аналітики дій фізичної особи на веб-сайті та функціонування веб-сайту; проведення рекламних та новинних розсилок.

5. Підставою обробки персональних даних є: Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року, Наказу Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини №1 / 02-14 від 08 січня 2014 року "Про затвердження документів в сфері захисту персональних даних " і Регламенту №2016 / 679 Європейського парламенту і Ради Європейського Союзу «про захист фізичних осіб при обробці персональних даних і про вільний обіг таких даних, а також про скасування Директиви 95/46 / ЄС» (Загальний Регламент про захист персональних даних); Статут ТОВ "Рісерч.Юей"; ця Згода на обробку персональних даних.

6. В процесі обробки з персональними даними будуть здійснені такі дії: збір; запис; систематизація; накопичення; зберігання; уточнення (оновлення, зміна); вилучення; використання; передача (поширення, надання, доступ); блокування; видалення; знищення.

7. Персональні дані обробляються до відписки фізичної особи від рекламних та новинних розсилок. Також обробка персональних даних може бути припинена на запит суб'єкта персональних даних.

8. Згода може бути відкликана суб'єктом персональних даних або його представником шляхом направлення письмової заяви ТОВ "Рисерч.Юей" або його представнику за адресою, вказаною в цій Згоді.

9. Ця Згода діє постійно до моменту зупинення обробки персональних даних, вказаного в п.7 і п.8 цієї Згоди.

Зв'яжіться з нами

Якщо у вас виникли питання щодо Політики конфіденційності, ви можете з нами зв'язатися:

senso@research.ua.

Дослідження під ключ
Проведемо для вас дослідження, підготуємо звіт та складемо рекомендації
Юзабіліті-аудит
Юзабіліті-аудит бізнес-процесів, які забезпечують найкращий клієнтський досвід
UX консультант на аутсорсі
Візьміть на аутсорсинг нашого UX-аналітика або замовте консультацію
Пошук респондентів
Корисно, якщо у вас не вистачає своїх користувачів чи клієнтів для тестування
Корпоративне навчання
Навчальний курс з досліджень досвіду користувача «UX-практикум»